Mikä PintaVille Oy?

PintaVille Oy on pääosin Pirkanmaalla toimiva pienyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja viimeistellyt tasoite- ja maalausalan työt. Vuosien kokemus sekä ammattitaito näkyy työmme jäljessä. Käytämme aina laadukkaita tunnettujen valmistajien materiaaleja työssämme.


Kenelle?

Meille kaikki asiakkaat ovat saman arvoisia ja teemme aina työmme huolella ja asiakkaan toiveita noudattaen. Olit sitten yksityinen henkilö tai yritys, niin me olemme aina kiinnostuneita tarjoamaan palveluitamme. Temme niin saneeraus, kuin uudisrakennuskohteet. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä vaikka kyseessä olisi pienempikin homma.


Miksi valita PintaVille Oy?

Tärkeintä meille on siisti ja laadukas työnjälki sekä asiakkaan tyytyväisyys. Teemme työt aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti sekä asiakaslähtöisesti. On myös tärkeää, että jos asiakkaalla tulee kysyttävää työstä tai siihen liittyvistä asioista, niin olemme aina tavoitettavissa. Käytämme aina laadukkaita tunnettujen valmistajien materiaaleja työssämme. Meidän kanssa voit olla varma, että sovitut asiat pitää ja hommat hoituu vaivatta. Varmistamme aina että paikat on siivottuna ja tarkastamme aina tehdyt työt asiakkaan kanssa yhdessä. Pidämme myös huolen että työt tehdään kustannustehokkaasti, mutta työn laadusta tinkimättä.


Pyydä tarjous!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.